Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Naše čokoláda > Aluna bean to bar

Aluna bean to bar

Tato luxusní tabulková čokoláda je naším absolutním triumfem. Pečlivě jí zpracováváme od bobu až po tabulku – proto bean to bar. Chceme Vám dopřát prvotřídní kvalitu a nezaměnitelnou chuť poctivé kvalitní čokolády. Procestovali jsme několik zemí Jižní a Střední Ameriky, abychom objevili ty nejlepší kakaové boby. Získali jsme je v Kolumbii, na rodinné farmě Juana Gonzálese. Každý člen této rodiny je hrdý na způsob ekologického a láskyplného pěstování bobů bez jakékoli chemie. Z alchymistické dílny našich chocolatiérek vzešlo sedm základních druhů mléčných a hořkých čokolád
té nejvyšší kvality. Protože vám chceme nabídnout co možná nezdravější a nutričně bohatou čokoládu, používáme ingredience jako kokosový cukr, který má nízký glykemický index, přírodní vanilku anebo kokosové mléko. Postupně vznikají další bean to bar čokolády fantastickými příchutěmi jako jsou: růžový pepř, růže nebo rozmarýn.

Ocenění jako důkaz

Aluna 44% mléčná získala hned několik ocenění na Evropské International
Chocolate Awards stříbrnou a zlatou medaili za chuť a použití alternativního cukru a stříbrnou a Special medaili na celosvětové (World) International Chocolate Awards a stala se tak v této soutěži vůbec první českou čokoládou oceněnou na celosvětové úrovni.

Tuto a další čokolády naleznete v našem  e-shopu

Aluna_44_logo_small.jpg