Newsletter
Česky English Deutsch

Děkujeme Vám 

 

Rádi bychom Vás ujistili, že Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí.
Zpracováváme je jen pro deklarované účely a jen na základě příslušných právních základů.
V souladu s předpisy pro ochranu osobních údajů máte práva uvedená níže.

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

(1)
Udělením tohoto souhlasu se zpracováním osobních údajů poskytujete souhlas k tomu, aby společnost Pražská čokoláda s.r.o., K Sadu 754/2b, Troja, 182 00 Praha 8, IČ 27582248, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spis. značka C 117034 (dále jen „Správce“), zpracovávala ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) tyto Vaše osobní údaje: e-mailová adresa.

(2)
E-mailovou adresu je nutné zpracovat za účelem zasílání newsletterů společnosti a dalších obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb. Právním základem zpracování je tento Váš souhlas a skutečnost, že Vaše uvedené osobní údaje jsou nezbytné pro naplnění uvedeného účelu. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 – (GDPR).

(3)
Tyto údaje budou zpracovány po dobu 5 let od otevření e-mailového newsletteru zasílaného naší společností nebo navštívení akce pořádané naší společností, pokud tento souhlas neodvoláte.

(4)
S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na e-mailovou adresu společnosti: gdpr@prazskacokolada.cz.

(5)
Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru SmartEmailing (SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372, vedenou u Městského soudu v Praze pod sp.zn. C 216749)
Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

(6)
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

(a) vzít souhlas kdykoliv zpět,

(b) požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

(c) požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

(d) vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

(e) požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

(f) v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

(7)
Vaše osobní údaje poskytujete zcela dobrovolně. Nemáte žádnou povinnost je poskytnout. V případě, že Vaše osobní údaje neposkytnete, nehrozí Vám žádná sankce. Nicméně pokud osobní údaje správci neposkytnete, nebude Vám moci posílat jednotlivá obchodní sdělení, ke kterým se přihlašujete (např. bez Vaší emailové adresy Vám správce nebude schopen zaslat oznámení o nových produktech, zajímavé slevě či ochutnávce výrobků). Je však zcela na Vašem uvážení, zda chcete tato sdělení odebírat, či nikoliv.