Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Produkty > Rubínová čokoláda

Rubínová čokoláda

Celý svět až dosud znal pouze tři typy čokolády – mléčnou, hořkou a před 80 lety vstoupila na trh i čokoláda bílá. Časy se ale mění a přední švýcarský výrobce té nejkvalitnější čokolády na světě, Barry Callebaut, představil absolutní unikát rubínovou (Ruby) čokoládu! Naše rodinná firma Steiner & Kovarik má tu exkluzivní čest vyrábět pro vás ty nejkvalitnější produkty z Ruby čokolády.

 

Tajemství chuti Ruby čokolády

Ruby čokoláda je vyrobena z kakaového bobu Ruby a prostřednictvím unikátního zpracování společnosti Barry Callebaut si zachovává tu nejpřirozenější smyslnou chuť a rubínový barevný tón, který se přirozeně vyskytuje v bobu Ruby. Není hořká, mléčná, ani výrazně sladká. Nadchne vás však svojí jemností, hladkostí a přitom smyslnou intenzitou, která rozzáří a potěší vaše chuťové buňky. Při výrobě našich luxusních čokoládových produktů nepřidáváme k Ruby čokoládě žádné jiné kakaové boby, ani ji nedobarvujeme. Vybíráme si jen ty nejkvalitnější suroviny, díky kterým patří naše čokoládové výrobky k těm nejlepším.

Ruby čokoládu můžete ochutnat v podobě

  • čokoládových bonbónů ve tvaru kakaového bobu,
  • tabulky čokolády (50 g),
  • obalovaných mandlí.
RUBY_Chocolate (11 of 32).jpgRUBY_Chocolate (2 of 32).jpg