Bílá čokoláda 40% s chřestem a jahodami, 70g

“Propojil jsem své kulinářské umění se čokoládou Steiner & Kovarik a společně vám představujeme bílou čokoládu s chřestem, jahodami a estragonem, doplněnou černým rybízem a grenadinou. Inspirací mi byl  můj úspěšný desert – tartaletka s jahodami a chřestem.

Chřest, na němž jsem recepturu postavil, je velmi překvapivou ingrediencí. Jeho svěžest a lehká pikantnost tvoří základ této neotřelé chuťové kombinace. Ovocná chuť lyofilizovaných jahod a černého rybízu dodává čokoládě příjemný nakyslý nádech a v kombinaci s chutí grenadiny působí exoticky. Estragon a červený pomeranč podtrhává a vyvažuje celkovou recepturu.

 

Skladem
208 Kč / ks 297,14 Kč / 100 g
Kategorie: Pavel Sapík collection
Hmotnost: 0.07 kg
Čokoláda pavel sapík optimized
Novinka
Ruční česká výroba
Ruční česká výroba
Vše výrábíme v Česku, ve vlastní čokoládovně a z nejkvalitnějších surovin.
Single origin Bean to bar
Single origin Bean to bar
Kontrolujeme celý proces výroby od kakaových bobů až po finální tabulku.
Bez lepku a palmového oleje
Bez lepku a palmového oleje
Naše produkty neobsahují lepek, ani palmový olej.

Pavel Sapík, český šéfkuchař s dlouholetou kariérou a řadou úspěchů je znám pro svou inovativní kuchyni a respekt k tradici české gastronomie.

Restaurace Terasa u Zlaté studně v Praze se pod jeho vedením stala jednou z nejlepších v Praze a získala mnoho ocenění. Účastnil se gastronomických akademií a setkání s diplomaty po celém světě. Pracoval v restauracích v zahraničí, včetně Rakouska, Francie a Švédska (v oceňované restauraci Frantzén).

V současnosti převzal restauraci U Sapíků po svém otci Jaroslavovi a pokračuje v tradici své rodiny. Dnes Pavel Sapík spojuje rodinné kuchařské tradice se svými vlastními inovativními nápady a technikami, a nabízí tak nezapomenutelné kulinářské zážitky.

“Propojil jsem své kulinářské umění se čokoládou Steiner & Kovarik a společně vám představujeme bílou čokoládu s chřestem, jahodami a estragonem, doplněnou černým rybízem a grenadinou. Inspirací mi byl  můj úspěšný desert – tartaletka s jahodami a chřestem.

Chřest, na němž jsem recepturu postavil, je velmi překvapivou ingrediencí. Jeho svěžest a lehká pikantnost tvoří základ této neotřelé chuťové kombinace. Ovocná chuť lyofilizovaných jahod a černého rybízu dodává čokoládě příjemný nakyslý nádech a v kombinaci s chutí grenadiny působí exoticky. Estragon a červený pomeranč podtrhává a vyvažuje celkovou recepturu.


Každá tabulka této čokolády byla vytvořena s láskou, pečlivostí, které daly vzniknout uměleckému zážitku pro vaše smysly.

 

Renesance chřestu v Čechách

Do Čech se chřest dostal v průběhu 18. stol. a pěstoval se především na Moravě. Ivančice dokonce zásobovaly kvalitním chřestem celou monarchii. Po válce vytlačily chřest jiné plodiny.

Tato téměř zapomenutá lahůdka se v posledních letech vrací na výsluní. Zejména v renomovaných restauracích. Sezona českého chřestu trvá jen tři měsíce – od dubna do června.

Složení:
kakaové máslo, sušené polotučné mléko, kokosový cukr, lyofilizovaný černý rybíz, lyofilizované jahody, lyofilizovaný chřest (2,1%), aroma: přírodní pomerančová, přírodní estragon, přírodní vanilka. Obsah kakaových součástí nejméně 40 %. Uchovávejte v chladu a suchu.
Vyrobeno ručně v České republice
 
Energetické hodnoty pro 100g:
Energetická hodnota 2524 kJ/ 608 kcal, Tuky 48,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 29,3 g; Sacharidy - 34 g, z toho cukry - 32,9 g; Bílkoviny 8,0 g; Sůl 0,25 g.

Tento výrobek neobsahuje lepek.

Netto 70g

Rozměry obalu: 15 x 10,3 x 1,2 cm

 

Výrobce: Pražská čokoláda s.r.o. | K Sadu 754/2b, 18200 Praha 8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu