Pavel Sapík collection

Pavel Sapík, český šéfkuchař s dlouholetou kariérou a řadou úspěchů je znám pro svou inovativní kuchyni a respekt k tradici české gastronomie.

Restaurace Terasa u Zlaté studně v Praze se pod jeho vedením stala jednou z nejlepších v Praze a získala mnoho ocenění. Účastnil se gastronomických akademií a setkání s diplomaty po celém světě. Pracoval v restauracích v zahraničí, včetně Rakouska, Francie a Švédska (v oceňované restauraci Frantzén).

V součastnosti převzal restauraci U Sapíků po svém otci Jaroslavovi a pokračuje v tradici své rodiny . Dnes Pavel Sapík spojuje rodinné kuchařské tradice se svými vlastními inovativními nápady a technikami, a nabízí tak nezapomenutelné kulinářské zážitky.

“Propojil jsem své kulinářské umění se čokoládou Steiner & Kovarik a společně vám představujeme bílou čokoládu s chřestem, jahodami a estragonem, doplněnou černým rybízem a grenadinou. Inspirací mi byl  mj úspěšný desert – tartaletka s jahodami a chřestem.

1 položek celkem
Ruční česká výroba
Ruční česká výroba
Vše výrábíme v Česku, ve vlastní čokoládovně a z nejkvalitnějších surovin.
Single origin Bean to bar
Single origin Bean to bar
Kontrolujeme celý proces výroby od kakaových bobů až po finální tabulku.
Bez lepku a palmového oleje
Bez lepku a palmového oleje
Naše produkty neobsahují lepek, ani palmový olej.
Zpět do obchodu