Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > O nás > Blog

Blog


Mandala moudrosti s vločkami stříbra

Pražská čokoláda představuje novinku – Mandalu moudrosti. Stávající nabídku mandal lásky, štěstí, zdraví a hojnosti doplňuje další, tentokrát mandala symbolizující životní zkušenost, poznání, prozíravost a uvážlivost. Základem Mandaly moudrosti je 53% hořká čokoláda bez cukru, na jejíž chuti je absence sacharózy téměř neznatelná.



Golf and Beauty Tour v Dubaji

20. listopadu jsme se v prostředí nádherného dubajského golfového resortu měli jako partner možnost zúčastnit dubajské části Golf and Beauty Tour 2016. V rámci této prestižní akce, která propojuje svět krásy se světem populárního sportu gentlemanů, mohli účastníci akce ochutnat naši horkou čokoládu a řadu čokoládových delikates. Akce byla součástí propagace naší nové prodejny v dubajském obchodním centru Ibn Battuta Mall.



Vánoční trhy s Pražskou čokoládou

I v letošním roce nás již tradičně můžete najít na vánočních stáncích. Užijte si předvánoční atmosféru s šálkem naší lahodné horké čokolády, označené magazínem Zen za „nejlepší v Praze“ či si vyberte sladký dárek pro sebe či své blízké z široké nabídky našich vysoce kvalitních produktů. Naše stánky najdete na Staroměstském, Václavském náměstí a Pražském hradě.



Pražská čokoláda expanduje do Dubaje

Datum konání: 15. 9. 2016 - 1. 12. 2016

Naše společnost, ryze česká rodinná firma Pražská čokoláda, která v letošním roce slaví 11 let své existence, právě otevřela v Dubaji svou první zahraniční pobočku, a to sice v prestižní, egyptské části známého obchodního centra IBN Battuta, pojmenovaného podle slavného cestovatele.



Ochutnávky v legendárním hračkářství Hamleys

Datum konání: 19. 8. 2016

hamleys

Chcete si kvalitně zamlsat v prostředí ráje hraček? V legendárním britském hračkářství Hamleys Praha, na Příkope 14, nyní probíhají každou sobotu od 12:00 do 18:00 pravidelné ochutnávky našich produktů, mezi kterými nebude samozřejmě chybět ani náš bestseller - mandle v čokoládě skořicové příchutě.



Opět bodujeme v prestižní Great Taste Awards!

Datum konání: 1. 8. 2016

Pražská čokoláda opět zabodovala v prestižní soutěži Great Taste Awards 2016! I v letošním roce jsme do největší a nejprestižnější soutěže gastronomických specialit na světě GREAT TASTE AWARDS 2016 zaslali naše čokoládové delikatesy. S radostí oznamujeme, že zlatou hvězdu Great Taste 2016 obdržely naše, mezi klienty tolik oblíbené, skořicové mandle a svůj loňský úspěch obhájil i Český nugát!



Charitativní akce Sladký život pro Adélku

Datum konání: 5. 7. 2016

Adelka

Kupte si milkshake se zmrzlinou a přispějte na charitu pro Adélku. Adélka je 3 letá holčička, která trpí závažným a velmi vzácným metabolickým onemocněním. O Adélku se stará maminka samoživitelka s minimálním příjmem, která má zároveň ve své péči další dvě dcery. Milkshake můžete zakoupit v v našem bistru Prague Chocolate Cafe and Bistro v Nerudově ulici 44, v Praze, za 85 Kč. Cena 3 milkshaků = 1 den speciální výživy, kterou Adélka nutně potřebuje.



Pražská čokoláda získala Certifikát výjimečnosti

Datum konání: 1. 6. 2016

Pražská čokoláda se může pochlubit dalším oceněním, které jí bylo uděleno největším cestovatelským portálem TripAdvisor. Je jím Certifikát výjimečnosti, jenž jsme si zasloužili na základě 118 pozitivních recenzí od cestovatelů z celého světa. Díky hodnocení nejen zahraničních, ale i českých zákazníků, je v tuto chvíli Pražská čokoláda na 3. místě z 306 nakupovacích zařízení v Praze.



Pražská čokoláda v magazínu Forbes

Datum konání: 23. 5. 2016 - 30. 6. 2016

V aktuální české verzi čísla prestižního amerického časopisu Forbes najdete článek o naší společnosti Pražská čokoláda. Přečtěte si, jak se z Nerudovy ulice na Malé straně stala ulice Pražské čokolády, jak Silvie Steinerová s Petrem Kovaříkem čokoládový byznys rozjížděli, či proč by chtěli v Salvadoru pěstovat své vlastní boby.



Šéfkuchař Hervé Courtot a spolupráce s Pražskou čokoládou

Datum konání: 18. 5. 2016 - 19. 5. 2016

Recept Čokoládová pěna

Ve dnech 12. - 14. května proběhla prestižní akce Beauty and Golf Tour, jejíž byla Pražská čokoláda partnerem. Účastníci turné mohli ochutnat lahůdku, kterou pro ně ve spolupráci z ingrediencí z portfolia společnosti připravil Hervé Courtot, šéfkuchař proslulé japonské restaurace Nobu, která je součástí dubajského hotelu Atlantis. Byla jí čokoládová pěna originální receptury.